kdo smo

Tritalon klub 3Life (TK3Life) je bil ustanovljen januarja 2015. Združuje športnike, ki se ukvarjajo predvsem s triatlonom in duatlonom ter s športi, ki triatlon sestavljajo: plavanje, kolesarjenje in tek. Klub je že v preteklosti imel člane, ki so sodelovali na tekmovanjih najvišjega evropskega in svetovnega ranga.

Danes združuje člane vseh generacij in ima trenutno več kot 50 članov.

KLUB 3LIFE

Koroška cesta 33, 

SI-2000 Maribor


E-MAIL: triatlonklub.3life@gmail.com

SI za DDV: SI62071033


TRR: NKBM - SI56 0400 0027 7254 653

IMG_20220329_091853

naši dosežki

1
km smo že prevozili 
1
število članov
1
zmage

naš tekmovalci

team01

dollex dazz

team02

Sam costaz

team03

elex john

team04

Gimmy fogg

pridruži se nam

klik

skozi čas

Klub je že v preteklosti imel člane, ki so sodelovali na tekmovanjih najvišjega evropskega in svetovnega ranga, ter v nemški profesionalni triatlonski ligi. Od leta 2016 so bili vidnejši člani takratnega Mariborskega kluba (SCR Team, kasneje 3Life) Nik Kojc, Domen Dornik in Matija Meden, ki so se redno uvrščali na tekmovanja evropskega in svetovnega ranga. Vsi so bili sočasno tudi člani Nemških klubov v profesionalni prvi nemški Bundesligi in Slovenijo zastopali tudi tam. Hkrati je klub vseskozi podpiral tudi rekreativni šport in bil zastopan na večini lokalnih tekmovanjih kot so državna prvenstva in pokali.

Za pridobitev letne tekmovalne licence je za športnike, od vključno 14. leta dalje, zahtevano opravljeno protidopinško e-izobraževanje ALPHA (novo ime izobraževanje ADEL), ki ga predpisuje Slovenska antidoping organizacija (SLOADO). Zaradi novosti, ki je v kratkem času težko izvedljiva, je v veljavi prehodno obdobje do 31.12.2021, kar pomeni, da moramo NPŠZ oziroma športniki to obveznost izpolniti najkasneje do konca leta.

Veljavnost protidopinškega e-izobraževanja je 2 leti. Za tiste, ki so ga torej opravili v zadnjih dveh letih, ponovni pristop k izobraževanju ni potreben. Na naslov info@triatlonslovenije.si naj športniki posredujejo certifikat, ki so ga prejeli ob zaključku e-izobraževanja (v primeru, da ga nimajo, ga lahko ponovno natisnejo direktno s platforme, saj se samodejno shrani v njihovem profilu – SLOADO). Tiste, ki e-izobraževanja še niso opravili, pa vljudno vabimo, da to storijo čim prej, pridobljeni certifikat pa prav tako posredujejo na info@triatlonslovenije.si.

Povezavo in vse potrebne informacije dobite na spletni strani Slovenske protidopinške agencije SLOADO https://www.sloado.si/